Nasza strona Laureatem konkursu!

13.01.2011r. we wrocławskiej Hali Stulecia odbyła się Gala na rozstrzynięcie wyników konkursu  "Polski Internet" , który organizowany był przez The Word Internet Foundation. Z radością zawiadamiamy, że nasza strona została Laureatem w kategorii Organizacje Non-Profit wybranym przez Kapitułę Konkursu oraz Wyróżniona przez internautów w tej samej kategorii. Dzięki temu obecna na gali wiceprezes fundacji, Aneta Horowicz wróciła z dwoma statuetkami. Niniejszym pragniemy podziękować Kapitule Konkursu oraz wszystkim internautom, którzy oddali na nas swój głos.
Raz jeszcze chcielibyśmy wyrazić swoją wdzieczność Agencji Reklamowej Epoka  za stworzenie dla nas strony, która została wyróżniona w tak prestiżowym konkursie. Pragniemy również podziękować firmie The World Internet Foundation za zorganizowanie Uroczystej Gali, która dzięki wyjątkowej oprawie uczyniła ten wieczór  niezwykłym.  To doświadczenie napewno zapadnie na długo w naszej pamięci.