Jak pomóc

Fundacja Dogoterapeutyczna "Husky team" jest organizacją typu non-profit i nie prowadzi  działalności gospodarczej. Nasza działalność możliwa jest wyłącznie dzięki współfinansowaniu naszych projektów przez Unie Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, wsparciu firm, osób prywatnych lub innych fundacji. Dlatego jesteśmy wdzięczni za każdą okazaną pomoc, która umożliwia kontynuowanie naszej działalności.

Pomoc finansowa

Jeśli chcesz wesprzeć nas finansowo, możesz to zrobić, dokonując wpłaty na nasze konto bankowe:

1.       Volkswagen Bank Polska S.A. Nr konta: 38 2130 0004 2001 0544 1050 0001

Sponsoring

Wspieranie naszej działalności może służyć budowaniu dobrego wizerunku wspierającej ją firmy czy instytucji. Taka forma wsparcia nie jest ograniczona do wspierania pieniędzmi. Na całym świecie, a coraz częściej i w Polsce, praktykuje się wspieranie np. poprzez nieodpłatne świadczenie usług lub przekazanie roduktów. Dla naszej fundacji, oprócz zawsze przydatnego wsparcia finansowego, niezwykle istotne jest wsparcie poprzez: darowizny w formie produktów żywnościowych na organizowane pikniki dla dzieci, inne dary rzeczowe, przekazanie akcesoriów i karmy dla psów, drukowanie materiałów edukacyjnych i informacyjnych, pomoc prawną. W przypadku możliwości wsparcia w takiej formie, prosimy o telefon lub kontakt mailowy.

Wolontariat

Jeśli chcesz włączyć się w naszą działalność, możesz zostać wolontariuszem w Fundacji, pomagając w pracy przy sprzątaniu kojców, wybiegiwaniu psów itp. W przypadku możliwości wsparcia w takiej formie, prosimy o telefon lub kontakt mailowy.

Agencja Reklamowa Epoka odpowiada za stworzenie strony internetowej Fundacji

Agencja Reklamowa Epoka